Wandkast
op maat ontwerpen.

Laat jouw wandkast maken in elke afmeting, opties en kleur.

Wandkast
op maat ontwerpen.

Laat jouw wandkast maken in elke afmeting, opties en kleur.

o 4 miljoen combinaties

o Gratis bezorging

Ben je al tijden op zoek naar de wandkast van je dromen? Ontwerpjouwkast.nl heeft dé oplossing voor je! Bij ons kun je namelijk geheel volgens je eigen ontwerp je unieke wandkast samenstellen.

Wandkast op maat

Bij Ontwerpjouwkast.nl kun je zelf je wandkast op maat maken! Ben je al tijden op zoek naar een mooie wandkast of een uniek wandmeubel, maar heb je dat nog niet kunnen vinden? Gebruik de Ontwerpjouwkast.nl configurator en stel in een paar eenvoudige stappen de wandkast van je dromen samen. Jij weet wat je wilt, wij maken het!

Waarom zou ik een wandmeubel op maat laten maken?

Met de configurator doorloop je heel eenvoudig én snel het ontwerpproces. Voordat je het weet heb jij je wandmeubel op maat gemaakt! Je kiest bij ons uit een grote collectie aan mogelijkheden waarbij je de lengte, breedte en hoogte zelf kunt samenstellen. Alles bij elkaar zijn er vier miljoen verschillende combinaties mogelijk! Hierdoor vind je altijd het unieke wandmeubel dat bij jouw interieur past.

De voordelen van Ontwerpjouwkast.nl op een rijtje:

✓ Kies zelf de afmetingen & kleur 
✓ Meer dan 4 miljoen combinaties
✓ Duurzame materialen
✓ Geweldige kwaliteit

✓ Vakmanschap

Hoe bestel ik een wandkast op maat?

Iedere stap in onze configurator is heel eenvoudig. Je kiest voor een kleur of je bepaalt de afmetingen en vervolgens klik je door.

Wandmeubels op maat laten maken is nog nooit zo simpel geweest. Is er een custom kleur waarin je je wandkast wilt laten lakken? Dat is natuurlijk ook een optie! Kies dan bij de opties van de configurator voor een custom kleur. Iedere kleur is mogelijk!

Bij iedere ontwerpstap zie je direct je ontwerp en de kosten voor je ontwerp. Hierdoor kun je gelijk zien of jouw toevoegingen aan het ontwerp binnen je budget vallen. Met onze configurator bepaal jij eenvoudig de prijs voor jouw mooie design wandkast. Snel, eenvoudig en precies zoals je zelf wilt!

Helemaal tevreden over je ontwerp?

Ben je tevreden met je wandmeubel ontwerp? Dan is het tijd voor onze meubelmakers om met jouw ontwerp aan de slag te gaan. @ maal per jaar starten we de productie op. In 9 weken maken deze zeer vakkundige professionals het mooiste wandmeubel van Nederland, jouw wandkast op maat! Ons team bestaat alleen uit absolute experts. En dat zie je terug in jouw wandmeubel. We gebruiken alleen de beste materialen waardoor we keer op keer superieure kwaliteit kunnen garanderen.

Hulp nodig bij een wandkast op maat samenstellen?

Wil je een optie toevoegen die je niet in de configurator terugvindt? Of wil je meer weten over Ontwerpjouwkast.nl? Neem dan contact met ons op of kijk bij onze veelgestelde vragen. Bij Ontwerpjouwkast kan alles!

We zijn gek op design en we willen dan ook dat jij 100% tevreden bent met jouw wandkast. Voor persoonlijk advies over je ontwerp kan je ons dan ook altijd mailen!

Naast een wandkast op maat kun je ook bij ons terecht voor een tv meubel op maat, ladekast op maat of een ander meubel op maat! Kijk ook naar onze social media kanalen voor foto’s van unieke kastcombinaties!

o 4 miljoen combinaties

o Gratis bezorging

Kom in contact