Dressoir op maat ontwerpen.

Laat jouw dressoir maken in elke afmeting, opties en kleur.

Ben je al tijden op zoek naar het dressoir van je dromen? Ontwerpjouwkast.nl heeft dé oplossing voor je! Bij ons kun je namelijk geheel volgens je eigen ontwerp het perfecte dressoir samenstellen.

Dressoir op maat

Ben je al een tijdje op zoek het perfecte dressoir? Dan hebben we bij Ontwerpjouwkast.nl de perfecte oplossing. Bij ons design je zelf je dressoir. Onze ontwerp configurator bestaat uit een paar simpele stappen, waardoor jij jouw dressoir zelf kunt ontwerpen. Bij iedere stap zie je precies hoe jouw dressoir op maat eruit ziet. Voordat je het weet heb jij je perfecte kast in huis. Een perfect dressoir kopen wordt zo wel heel simpel! Jij weet wat je wilt, wij maken het!

Waarom zou ik een dressoir op maat laten bestellen?

Een dressoir is een handige kast waarin je veel spullen kwijt kan. Door zelf je dressoir te ontwerpen kun je zelf kiezen hoeveel opbergruimte je toevoegt. Tijdens het ontwerpproces kies je zelf het aantal lades, plankjes, een speciale afwerking en kleur. In totaal zijn er meer dan 4 miljoen combinaties mogelijk met onze configurator, we leveren dan ook altijd maatwerk kasten! Niet alleen wordt ieder dressoir op maat gemaakt, ook kun je direct zien hoe duur je dressoir wordt met het toevoegen van de verschillende opties. Bij iedere design stap zie je direct wat de kosten zijn. Hierdoor kun je altijd bij ons terecht, ongeacht je budget! 

De voordelen van Ontwerpjouwkast.nl op een rijtje:

Dan hebben we de voordelen van Ontwerpjouwkast.nl nog eventjes voor je op een rijtje gezet:
✓ Kies zelf het type meubel, de afmetingen, kleur en afwerking
✓ Meer dan 4 miljoen combinaties
✓ Duurzame materialen
✓ Geweldige kwaliteit
✓ Vakmanschap

Hoe bestel ik dressoirs op maat?

Een dressoir op maat ontwerpen en bestellen is heel makkelijk! Vul jouw wensen in bij onze handige configurator. Vul bij iedere stap in wat je wilt toevoegen aan je dressoir op maat. Kies bijvoorbeeld de perfecte kleur die je interieur complimenteert. Daarnaast kun je zelf de afmetingen en de afwerking bepalen van jouw droom dressoir op maat. Klaar met ontwerpen? Dan gaat ons team met jouw ontwerp aan de slag!

Helemaal tevreden over je ontwerp?

Helemaal in de wolken met je ontworpen design dressoir? Dan is het tijd voor onze meubelmakers om jouw dressoir ontwerp tot leven te wekken! Onze experts zorgen ervoor dat jouw droom dressoir gemaakt wordt van de mooiste materialen en van geweldige kwaliteit is. Voordat je het weet heb je jouw unieke dressoir op maat in huis. Laat de voorpret maar beginnen! 

Hulp nodig bij een dressoir op maat samenstellen?

Wil je een optie toevoegen aan je meubel op maat die je niet in de configurator terugvindt? Bij Ontwerpjouwkast.nl is alles mogelijk. Neem contact met ons op, samen met jou stellen we dan het perfecte design dressoir samen. Al onze producten worden op maat gemaakt en we willen dan ook zeker weten dat je 100% tevreden bent met jouw maatwerk dressoir. Naast het ontwerpen van een dressoir op maat kun je ook bij Ontwerpjouwkast.nl terecht voor een ladekast op maat, wandkast op maat of een tv meubel op maat. Bekijk ook onze social media en de Ontwerpjouwkast.nl inspiratiepagina voor de verschillende versies dressoir kasten die je kunt samenstellen.
o 4 miljoen combinaties
o Levering in 9 weken
o 14 dagen bedenktijd
o Gratis bezorging