Ruim 4 miljoen combinaties…

Dus ook jóuw droommeubel zit er tussen!
Je moet ‘m alleen nog even samenstellen.

Size does matter…

…Want je wil natuurlijk wel dat jouw tv meubel perfect past op jouw muur. Of je hem nou netjes wil uitlijnen naast een schouw of precíes op maat wil maken voor een lastige hoek. Dat kan bij ons allemaal.

En wist je dat we zelfs XL kasten hebben met een bovenblad uit één stuk tot 4 meter?!

Hoe groot moet jouw tv meubel zijn?

Je kiest bij ons helemaal zelf de breedte, hoogte en diepte van je tv kast. Dat is fijn natuurlijk. Maar hoe weet je nou welke afmetingen je moet kiezen voor jouw maatwerk meubel?

Komt de tv op of boven het meubel? Dan adviseren we om minimaal 2x de breedte van de tv aan te houden. Maar breder is vaak mooier.

Meet de breedte van jouw muur op en lijn het meubel hier mooi op uit. Houd aan weerszijden +/- 50cm speling voor een mooi, vrijstaand meubel.

Houd voor de hoogte en diepte van jouw tv meubel rekening met de spullen die er in moeten komen. Maak de kast bijvoorbeeld precies op maat voor jouw audio-apparatuur of mooie opbergdozen.

Let op: De maten binnenin de kast zijn ongeveer 5cm kleiner dan de maten aan de buitenkant. 

Vind je het lastig om de juiste maat te bepalen? Neem dan gerust even contact met ons op, we helpen je graag.

Ruim 2000 unieke kleuren …of toch liever gewoon wit?

Heb je al tijden een bepaalde kleur in gedachten? Of wil je de kast matchen bij het behang? Met keuze uit ruim 2000 ‘RAL Classic’ en ‘RAL Design’ kleuren zit jouw perfecte kleur er zeker weten tussen.

Welke kleur tv meubel kies je?

Leuk natuurlijk, al die kleuren. Maar welke kleur tv kast past nu goed in jouw interieur?

Dat hangt natuurlijk vooral af van je smaak en je woonstijl. Kies voor een stoere, zwarte kast bij een industriele stijl. Of juist een lichte, neutrale kast als jouw stijl meer Scandinavisch of Minimalistisch is.

Houd je wel van wat kleur in je interieur? En mag jouw kast er echt uitspringen? Ga dan voor een tv meubel in een trendkleur zoals zachtroze of olijfgroen.

Om je een beetje op weg te helpen hebben we voor verschillende woonstijlen alvast een aantal tv meubels samengesteld. Wat dacht je van een mooi meubel in Hotel Chique stijl?

Geef jouw meubel de glans die het verdient. Van hoogglans tot mat.

De kleuren en afwerkingen eerst even in het echt zien?

Een cadeautje aan jezelf… details in eiken

Spoil yourself! Combineer jouw gekozen kleur met luxe eiken details. Met bijvoorbeeld een lade of open vak in licht eiken maak je er echt iets bijzonders van! Perfect voor een Scandinavische of Minimalistische woonstijl.

 

 • EIKEN BOVENBLAD
 • LUXE EIKEN LADES
 • PLINT IN EIKEN
 • LUXE EIKEN OPEN VAK
open vak eiken
Eiken bovenblad
Eiken plank

Klinkt goed? Ga gelijk aan de slag en stel jouw kast samen

Precies op maat voor alle troe… uhh spullen

Per vak bepaal je de perfecte indeling. Ga je voor vakken met kleppen? Of liever lades? En denk ook eens aan het uitlichten van een mooi item in een open vak!

Met een indeling op maat heeft jouw meubel altijd genoeg ruimte om alle boeken, apparatuur en andere losse spullen op te bergen

 

 • Enkele of dubbele lades
 • Kleppen
 • Deuren
 • Open vak met verstek

En eindelijk een oplossing voor al die lelijke kabels…

Je maakt jouw kast helemaal apparatuur-proof met onze handige extra opties voor kabels en apparatuur. Zo ga je met je kabels netjes binnendoor van het ene naar het andere vak. Of maak je een gat op maat voor dat lastige stopcontact op de muur. Dat ziet er netjes opgeruimd uit! 

 

 • KABELOORVOER IN DE KAST
 • TV VOORBEREIDING
 • CUSTOM GATEN VOOR STOPCONTACTEN
 • HI-FI VENTILATIE

Jouw meubel samenstellen en bestellen van A tot Z: We vertellen je graag hoe dat in zijn werk gaat! 

Met een plint onder de kast komt deze net een beetje van de grond. Het meubel lijkt zwevend, zonder dat je hem op hoeft te hangen, slim!
[
Lengte: 300cm
Hoogte: 50cm
Diepte: 50cm
Kleur: RAL7047
Afwerking: Extra mat
[

Wil je liever geen zwevende kast?
Dan zet je hem toch gewoon neer!

Je kan kiezen uit een stalen frame of een plint in kleur of eiken.

Ga voor een stoer tv meubel met een metalen frame in zwart. Of kies voor een subtielere look door het frame mee te nemen in dezelfde kleur als de kast.
[

En nu is het aan jou… Welke opties kies jij voor jouw tv meubel?