Over twee carpoolende
collega’s…

…die op een dag in de auto verzinnen dat ze wel eens een kast kunnen laten maken en verkopen op Marktplaats. De eerste kast is snel verkocht, de tweede ook…

Vele experimenten met grote kasten, landelijke kasten, kastenwanden en keukenkasten later is Ontwerpjouwkast.nl geboren: Met één perfect uitgewerkt tv meubel dat helemaal aangepast kan worden op jouw wensen.

Bij Ontwerpjouwkast bestel je een zwart, Industrieel tv meubel op maat met stalen frame

Ontwerpjouwkast helpt jou je droominterieur realiseren: Je stelt zelf jouw tv meubel samen dat perfect past bij jouw stijl, ruimte en wensen.

Dit doe je makkelijk online in onze handige configurator. Zo maken we maatwerk makkelijk en die droomkast voor iedereen bereikbaar.

NICE TO MEET YOU!

Wij zijn Ontwerpjouwkast

Martin en Michael: De twee carpoolende collega’s en oprichters van Ontwerpjouwkast.

Verbeteren en dingen makkelijker maken zit in ons bloed. Waarom moet het kopen van een mooi tv meubel zo lastig zijn? Niemand zit er toch op te wachten om eerst allerlei meubelwinkels af te gaan? Of om helemaal naar een meubelmaker te moeten voor een meubel op maat als je toch niet kan vinden wat je zoekt. Misschien komt het door onze praktische, Rotterdamse roots. Maar wij geloven dat dat handiger kan.

Combineer dit met een achtergrond in meubelmaken, interieurbouw en industrieel ontwerpen en het idee voor Ontwerpjouwkast is geboren: Een makkelijke, handige online meubelconfigurator.

Klanten waarderen ons met een 4.9!
En daar zijn we trots op!

Kies je voor Ontwerpjouwkast, dan kies je voor:

  • Een Rotterdams no-nonsense bedrijf
  • Een behulpzaam team en persoonlijke service
  • Een positieve en gezellige aanpak

Wij doen het net een beetje anders

Omdat we denken dat anders ook echt beter is.
Jouw aankoop doe je volledig online. Vervolgens wordt jouw tv meubel direct vanaf de fabriek bij je thuis geleverd. Zo houden we de lijnen kort en de prijzen scherp.

En nu zelf aan de slag met jouw ideale tv meubel!

Stel jouw meubel direct samen in de configurator of belijk eerst even wat inspirerende voorbeelden.